Zdravé a funkční tělo

Obtížnost
Zdravé a funkční tělo
Elisavet Louletzoglou - Zdravé a funkční tělo

Elisavet Louletzoglou

Vinyasa Flow

15.01.2020
18:30 - 19:30
Penalizační zóna od 15.01 16:30
Cena 150 Kč

Lekce vhodná již pro mírné pokročilé/pokročilé yogíny. Lektorka Eli k nám připutovala z Řecka. Domluva probíha v angličtině.

The goal of this Vinyasa class is to move our body through the asanas using breath as vital component and keeping all in a nice and peaceful flow.

Lektorka Elisabeth která vás provede středeční večerní Vinyasou a nedělní Body&Mind ?‍♀️Na Elli bychom mohly pět chválu na několik odstavců, ale nejlepší bude, když se vám představí sama?:

"Hello people! I am Elisavet and I come from Greece where I studied Physical Education and Sports Science. I fell in love with yoga and its mindset so I had the 200hours Yoga teacher training from Yoga Alliance and from that time I teach Hatha Yoga, Vinyasa and something that I adore and keeps me calm is Yoga Nidra! Furthermore I teach Pilates (Stott method) and lately I got certified from National Academy of Sports Medicine as Prenatal and Postnatal Fitness Specialist. My goal is to raise Body Awareness through my lessons. Teaching through movement is my passion and do not forget that Movement Heals!"

Již proběhlo

Sdílet Zdravé a funkční tělo na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)